tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa!

Sinne se talvikausi hienoine tavoitteineen meni! Mutta kohti kesää ja tiukempaa treeniä talven lusmuilun jälkeen sekä emännälle että koiruudelle!
Tilanne puomilta putoamisen jälkeen on tällä hetkellä se, että Lara menee puomille, muttei vielä keinulle. Keinu tahkotaan taas ohjelmistoon, kun päästään omalle kentälle ulos treenaamaan.
Vauhti on palautunut sitten pimeimmän talvikauden epätoivon. Nyt alkaa välillä olla taas sitä toivottua meininkiä ja tekemisen makua radalla. Ja uskoisin, että se siitä vielä paranee, kun päästään hallista ulkoradoille! Viime lauantaina Vuokkoset areenalla oli jo oikein hyvää vauhtia hyppyradalla, kun Lara paineli virheettömästi 4,0m/s ja sijoittui neljänneksi saaden ekan LUVAn kakkosista!! Myös agirata sujui vauhdikkaasti ja virheettömästi, lukuunottamatta ohijuostua keinua, joka toi radalta suunnitellun HYLyn..

Pari viikkoa sitten oli aivan ehdottoman hyvä Janita Leinosen tehokoulutuspäivä Liedossa. Siellä taas vahvistui se tieto, että Lara on oikein oiva agikoira radalla, jos sitä vain osaa ohjata. Onneksi tuli useampi silmiä avaava vinkki siihen ohjauspuoleenkin, joita voi koittaa tulevissa treeneissä toteuttaa!

Vappuviikolla taidetaan jo treenata ulkokentällä, jes! :)

Ei kommentteja: