maanantai 11. heinäkuuta 2011

AGIROTU 2011 Lappeenrannassa 9.-10-7.11

Hieno helteinen viikonloppu Lappeenrannan agirodussa takana. Laralla oli ohjelmassa lauantai-iltapäivällä D-agilityrata.Se ensimmänen virallinen. Tuomarina toimi Marja Lahikainen. Rata sujui ohjaajan punttien tutinasta huolimatta oikein mukavasti ja tuloksena oli 0-rata alle ihanneajan, eli ensimmänen LUVA-merkintä kisakirjassa!


Tässä vielä rata:

pituus: 148 m, ihanneaika 48 s.
Tulos -3,04 Nopeus: 3,29 m/s Sija: 5.


Lara D-kisan radalla


A:n alastuloa...

Yli!

Keppien sisäänmeno

Puomille


Puomin alastuloaKisan jälkeen vietimme mukavan ja virkistävän  illan Saimaan rannalla saunoen ja uiden. Kiitos seurasta ja vieraanvaraisuudesta Heidille ja Topille!


Saimaanlarppa


Sunnuntaina oli meillä ohjelmassa vain joukkuekisa. Lara hoiti avausosuuden pirsettien möllijoukkueessa "Räkä ja Roiskis". Virheitä tuli 15, yksi kielto ja väärä putkensuu. Huomasi, että rankka edellispäivä ja uuvuttava helle olivat vieneet Laralta jo parhaan terän, eikä etenemisessä ollut sellaista intoa, mitä vauhdikkaalta radalta olisi voinut odottaa.Joukkuekisa alkamassa


Hyppytyyliä


Rankka viikonloppu!Pirsetit pistivät parastaan viikonloppuna ja punanuttuja näkyi sekä palkintosijoilla, että karkuteillä...kaiken kaikkiaan mahtava viikonloppu hyvässä seurassa! :D Ensi vuonna saadaan matkustaa agirotuilemaan taas itä-Suomeen, kun kisat järjestetään Kuopiossa.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saimaanlarppa :D

Tuuli kirjoitti...

Tuo uhanalainen vesiemme pikku samurai! :P