sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Parit penkin alle menneet epikset..

Viime viikonloppuna pyörähdettiin mummolareissun yhteydessä Karjaalla epiksissä. Raaseporin Agi-cupin rata oli rakennettu entisen Euromarketin parkkihalliin, joten paikka oli helteestä huolimatta mukavan viileä. Tehtiin rata kahdesti, joista ensimmäisen yrityksen teemana oli kontaktien alastulon harjoitteleminen. Meillä on nyt sellainen tilanne, että treeneissä kontaktien alastulot ovat hyvällä mallilla, mutta taidot eivät ole niin hyvällä mallilla, että ne saataisiin toistettua kisatilanteessa. Arvonkin tässä, että tekisikö kesätauko hyvää, vai tahkottaisiinko kontakteja ihan urakalla näin lomalla... olen kallistumassa jälkimmäiseen strategiaan. Se kun oli ihan toimivat keppienkin suhteen! Positiivista näissä kisoissa oli jälkimmäinen rata, jolla kontaktit tulivat jo paremmin. Rata sujui aika tarkkaan puolet nopeammin ja virheettömästi. Nopeus radalla oli n. 3,4 m/s. Myös kepit sujuivat molemmilla yrityksillä hienosti!

Eiliset kotikisat Koiviksen kentällä olivatkin sitten aika pohjanoteeraus. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi ollut ehkä hyvä ilmoittautua sekä mölliluokkaan että kisaaviin. Olisi voinut ensin muistuttaa mölliradalla, miten kontakteja tehdään ja sitten ehkä onnistua hieman paremmin kisaradalla. Jälkeenpäin on turha jossitella, mutta kyllä olivat sekä ohjaaja että koira ihan pihalla radalla! Molemmilla kerroilla. En nyt keksimälläkään keksi mitään positiivista näistä esityksistä.

Tässä yritelmä piirtää rata Clean run suunnitteluohjelmalla. Radan pituus oli n 140 m.Ei muuta kuin treenaamaan. Jos vaikka heti suunnattaisiin kentälle! :)

Ei kommentteja: