sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kontaktitreeniä treenin perään!

Nyt on hiottu kontakteja. Joka päivä. Ihanaa olla lomalla!! Homma vaikuttaa jo ihan hyvältä, mutta vähän jännittää miten käy seuraavissa kisoissa, kun jostain syystä kisatilanteessa on kuin ei oltaisi kontakteja koskaan nähtykään... Seuraavat kisat lienevät tosin vasta kuun loppupuolella, joten vielä ehtii tahkota sen muutaman kerran oikeaa suoritustapaa.

Olen koittanut nyt myös vähitellen lisätä etäisyyttä kontaktilta, kun tähän mennessä homma on toiminut ainoastaan, kun olen tapittanut aivan kontaktin alastulon tuntumassa. Tällä hetkellä voin hivuttautua jo parin metrin päähän. Sivulle ja taaksepäin ei onnistu vielä ilman avustajaa.

Viime torstaina olikin treeneissä radanpätkän ja irtoamistreenin lisäksi kontaktitreeniä. Tehtiin A:ta avustajien kanssa niin, että ohjaaja jäi taakse ja koira suoritti kontaktin (joko itsenäisesti tai tarvittaessa palkattuna) ja eteni kontaktilta ohjaaja edelleen jättäytyneenä taakse. Treeni onnistui Laralta ihan kivasti. Avustaja palkkasi oikeasta two on - two off asennosta ja kontaktilta irtoaminen seuraavalle palkkauspisteellekin onnistui.

Radanpätkällä treenattiin mm. irtoamista. Pitkällä suoralla oli pari hyppyä ja muuri ja tältä suoralta oli koiran tarkoitus irrota putkeen ilman, että ohjaaja itse liikkui viimeisen esteen toiselle puolelle. Lara irtoaa sen verran hyvin, että tämä ei tuottanut ongelmia. Muutenkin radanpätkä sujui kivasti ja kokonaisuudessaan oli oikein onnistuneet treenit.


2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Huomasin vasta tänään, että teilläkin on treeniblogi, ja vielä hieno sellainen!:)

Pitääkin heti lisätä omaan blogilistaan, niin löydän toistekin tänne :)

Tuuli kirjoitti...

Kiva, kun löysit tänne!! :) Larppa tosiaan joku aika sitten päätti alkaa päivitellä, että mitä agin saralla tulee duunailtua.

Olen koittanut bongailla tuttuja treeniblogeja, mutta kommentoinnit ovat jääneet vähän vähemmälle...pitää ryhdistäytyä!