maanantai 31. lokakuuta 2011

Hyvinkään kisat 23.10.11

Hyvinkäällä käytiin kisaamassa viikko sitten hyppyradan ja agiradan verran. Hyppyrata oli Katarina Virkkalan käsialaa ja agiradan tuomaroi Vesa Sivonen.

Hyppyradalla oli aika tiukka ihanneaika ja se olisi vaatinut virheettömän nappisuorituksen molemmilta. Rata sujuikin ihan mukavasti neljänneksi vikalle esteelle asti, jossa oli tarkoituksena, että Lara kääntyy hypyltä oikealle ja kahden esteen välistä suoraan hypylle 18. Tässä Lara kaarsikin vasemmalle, itse yllätyin ja olin solmussa ja ainakin tuntui kestävän pienen ikuisuuden saada Lara seuraavalle hypylle ja siitä maaliin. Ihanneaika ylittyi kolmella sekunnilla, mutta sijoituttiin pronssille.
Agirata lähti hitaanlaisesti liikkeelle. Liekö kisaväsymystä tai mitä, mutta ei ollut oikein tekemisen makua Laran etenemisessä. Lähdettiin liikkeelle niin, että menin lähettämään Laran liikkeelle kolmen ekan hypyn takaa ja siitä neloshypylle ja niin edelleen. Ihan hirveästi ei ollut ekan hypyn jälkeen tilaa jätetty vauhdin otolle, mutta jätin Laran niin pitkälle kuin radan reunat antoivat myöden. Keinulle asti sujui siis ihan kohtalaisesti, mutta keinulla Lara jäi jumittamaan jotain ruskeaa länttiä alastulolla (verta, suklaata?). Eikä meinannut irrota siitä liikkeelle ennen kuin kävin taputtamassa ja hoputtamassa ihan nenän edessä, että "hei mennään!!". Siitä irrottuaan meno oli taas ihan mallikasta radan lopulle asti, jossa itse mokasin toiseksi vikalla esteellä, kun ohjasin Laran putkeen ja ryhdyin sitten heti huutamaan "Tässä, tässä" ja Larahan palasin putkesta samaa reittiä takaisin. Tästä siis kielto ja, kiitos näiden kahden kämmin, aika hurjasti yliaikaa.

Kokonaisuudessaan ihan kivat kisat. Kokemusta taas vähän lisää.

Ei kommentteja: