lauantai 3. syyskuuta 2011

Kisat 030911

Tänään oltiin reippaina heti aamusta Purina areenalla paria kisastarttia varten.
Ensimmäisellä radalla tuomaroi Seppo Savikko. Rata oli Zejlko Goran laatima. Muutamia tiukkoja käännöksiä ainakin oli. Koitin ottaa taas treenimäisesti ja turhia hätäilemättä. Oikein kivasti sujuikin tuo rata, harmillisesti vain Lara suoritti yhden ylimääräisen hypyn (keinulta 7. hypylle putken sijaan), eli hylly plakkariin. Mutta keinu ja puomi tulivan oikein nätisti alas.

Rata ulkomuistista... pituus ? ihanneaika ?
Toka rata oli myös Zeljko Goran. Aika erilainen viritelmä. Vain 16 estettä, paljon tilaa ja etukäteen kuvittelin, että vauhtiakin riittäisi Laralla radalla paljon. Radan pituus oli 153m ja ihanneaika 50s. Tämä rata sujui jotenkin tahmeasti. Keskityin ehkä itse vähän heikosti, sekoilin jaloissani ja ohjauskuvioissa. Lara, joka yleensä irtoaa kivasti turhia kyselemättä epäröi vähän väliä, että ihanko oikeasti juuri tuon esteen haluat minun suorittavan... Tältä radalta tulikin sitten yksi hölmö kielto esteellä 12, kun en saanut putkihullua menemään ekalla yrittämällä putkeen. Taas sarjassamme kaikkea odottamatonta voi radalla sattua. :I  Erityisen tyytyväinen olin kuitenkin loppusuoran A:han, jolle Lara pysähtyi hienosti. Nyt on ehdottomasti vaan saatava näitä hyviä kontakteja kisaradoilla, vauhdista viis! Laraa on sitten helppo lietsoa parempaan vauhtiin, kun osaa varmemmin suoriutua noista. Tästä on hyvä jatkaa!
Lara oli siis tällä radalla hiiiiidas ajalla 47,12... nopeus 3,25 m/s, tosin ehdittiin ihanneaikaan ja tultiin kolmanneksi. :)

Tässä olikin väärä ratapiirros, joten kaivellaan muistikuvia pari pari päivää myöhässä... saattaa mennä hieman pieleen, mutta jotenkin näin se meni:
Ei kommentteja: