keskiviikko 10. elokuuta 2011

Yhtä ja samaa 10.8.11

Ylläri, treenattu on! :P Sunnuntaipäivä meni pää kolmantena jalkana juostessa, joten ei keritty ratatreeneihin. Saatiin onneksi seuraa Terhistä ja Wilistä ja vedettiin ihan omat myöhäisillan ratatreenit. Rata oli joku kontista löytynyt ykkösluokan mukavan suoraviivainen viritelmä. Tiedä sitten oliko syynä vähän viileämpi ilta, mutta Lara oli loistavassa vireessä. Saattoi myös edellispäivän treenivire olla jäänyt päälle... Edellisenä aamuna oltiin nimittäin käyty pikatreeneissä ottamassa vähän kontakteja ja pujottelemassa. Tajusin vasta kentälle saavuttuamme, että namit olivat jääneet kotiin, joten treenattiin sitten pelkällä leikkipalkalla ja kas, homma toimi hienosti, Lara oli innostunut ja hyvässä vireessä. Pitää kokeilla toistekin tuollaista namitonta treenailua!

Joka tappauksessa omat ratatreenit sujuivat kivasti. Koitettiin saada vähän käännöksiin tiukkuutta ja onnistuttiinkin. Saldona lisäksi onnistuneita kontaktialastuloja, nopeat kepit ja hyvät viilingit! :)

Maanantaina tapetoitiin ja kyläiltiin treenaamisen sijaan, mutta eilen kerittiin taas kentälle. Tehtiin ihan lyhyesti kontaktialastuloja ja kasvatettiin etäisyyttä. Hyvin pysähtyy, jes!

Tänään jatkettiin samalla kontaktipainotteisella teemalla. Testasin taas taaksejättäytymistä kontakteilla ja nyt se sujui jo jotenkuten. Tosin hämmennys on selkeästi kovin suuri, kun jättäydyn jälkeen ja joudun tsemppaamaan Laraa tekemään kontaktin loppuun asti. Mutta tekipä kuitenkin!
Kontaktien lisäksi tehtiin pieni pujottelutreeni, jossa keppien molemmissa päissä oli aitapari. Kieputeltiin niitä satunnaisessa järjestyksessä edestä ja takaa ja tehtiin lukuisia sisäänmenoja eri suunnista. Ihan ok, tosin vauhti kepeillä ei nyt ollut mitenkään mainittava. Lopuksi tehtiin muutamia kokeiluja piiitkällä etäisyydellä. Jätin Laran keppien toiseen päähän ja menin itse keppien jälkeen olevan hypyn taakse. Lähetin sieltä Laran kepeille ja se teki ne mallikkasti ja tuli hypyn kautta luokse. Sama toiseen suuntaan onnistui yhtä hienosti. Eli Lara jäi hypyn taakse ja itse lähetin sen matkaan keppien toisesta päästä. Tästä voimme ehkä päätellä, että pujottelun itsenäinen suorittaminen alkaa olla kohtuu hyvin hanskassa! :)

Huomenna vuorossa ihan oikeat, ohjatut treenit!!

Ei kommentteja: