perjantai 2. syyskuuta 2011

Treenit punaisten kesken

Hiiop, syyskuu = agikuu. Laskeskelin tuossa huvikseni, että tässä kuussa meillä on 9 ohjattua treeniä, yksi tehokoulutusviikonloppu, yksi "agileiripäivä" ja mahdollisesti 7 kisastarttia riippuen siitä, miten ensi vkonlopun radat sujuvat. Pien loppukiri ennen talvikautta! :)

Treenikerrat tuplaantuivat tälle kuulle, kun yksi ihana seNtteriaktivisti päätti kerätä punaisen jengin kasaan ja buukata kuun täyteen hallivuoroja. Eilen oli ekat yhteistreenit ja olipa tosi mukavaa! Sain hyviä vinkkejä takaakierto-ohjauksiin, tuli tehtyä hyviä kontaktiharjoituksia kaikilla kontakteilla, kepeillä oli oikein mukavasti vauhtia ja hyviä sisäänmenoja hankalistakin kulmista. Lisäksi tuli treenattua taas ansapaikkaa, jossa putkensuut molemmin puolin A:ta ja pyöriteltyä neljän hypyn hässäkällä (hypyt neliön muodossa 90 asteen kulmissa toisiinsa nähden) ees-sun-taassun. Huiput reenit!

Viikonloppuna kisataan taas neljän radan verran!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinä se jaksat :D Tsemppiä viikonlopun kisoihin - täällä pidetään kovasti peukkuja!

t:Anitra

Tuuli kirjoitti...

Jep vielä jaksetaan heilua...talvella sitten levätään ja kerätään vararavintoa. :P Kiitos tsempeistä, puolet urakasta jo takana!